Produse

1. DEFINIȚII ȘI TERMENI

Brand-ul M-EcoGreen – funcționează prin societatea comercială TU COPILĂRIE S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Aleea Teilor, nr. 13, camera 5, Jud. Olt, 235200, având număr de ordine în Registrul Comertului J28/266/24.03.2017, cod unic de înregistrare fiscală 37267849. 

Vânzător – M-EcoGreen sub aripa juridica a S.C. TU COPILARIE SRL, sau orice partener. 

Cumpărător – persoana fizica/persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont în Site și efectuează o Comanda. 

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către M-EcoGreen (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între M-EcoGreen și acesta și care necesita crearea si utilizarea unui CONT. 

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni si Conditii Generale. Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumparator poate adauga Conținut pe Site. 

Nickname-ul este asociat informațiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail și o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumparator și istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.). 

Favorite – sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa își creeze Liste. 

Lista – pagina web din Favorite în care Cumparatorul/Utilizatorul poate adauga Bunuri pe care le considera a fi preferate si pe care, ulterior, le poate adaugă în coșul de cumparaturi („cosul meu”). 

Listele pot fi:

 • Publice: orice Client/Cumparator/Utilizator poate vizualiza Lista Cumparatorului/Utilizatorului în cazul în care acesta a distribuit-o pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter si Google+) sau daca acceseaza profilul public al Cumparatorului/Utilizatorului din Site. Listele sunt publice, iar Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca private oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite.
 • Private: acestea pot fi vizualizate numai de titularul Contului. Cumparatorul/Utilizatorul are posibilitatea de a le seta ca și publice oricand, direct din Contul sau, sectiunea Favorite. 

Site – domeniul www.tucopilarie.ro si subdomeniile acestuia. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achizitiona Bunuri și Servicii de pe Site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului încheiat. 

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii avand un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de către Vanzator. 

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului. Conținut

 • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 •  conținutul oricărui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 •  orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
 •  informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 •  informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;•
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia. Review – o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de către producător. 

Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumparator fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator/Client/Cumparator asupra unui produs sau serviciu.

Comentariu – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Întrebare – formula de adresare către alti Utilizatori/Clienti/Cumparatori cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile din pagina respectivă.

Răspuns – informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/ Clientului/ Cumparatorului care a adresat o Întrebare on Site, în pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un Utilizator/Client/Cumparator unui alt Utilizator/Client/Cumparator în cadrul unei discuții.

Document – prezentele Termene si Conditii.Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor și Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fără niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzactie – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către M-EcoGreen, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimata în lei, plătită de către Vanzator către societatea autorizata cu preluarea operațiunilor de colectare, transport și valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice și electronice, astfel cum este prevăzut de legislația în vigoare.

Specificatii – toate specificatiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Plata online– serviciul de plata prestat de către procesatorul de plăți integrat în Site, pus la dispoziția Clienților, Utilizatorilor și/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului în vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

Token – număr criptat unic asociat cardului de plata al Cumparatorului după efectuarea unei plăți on-line, după activarea serviciului PaybyClick și care va putea fi utilizat de către Cumparator pentru autorizarea Tranzacțiilor prin serviciul PaybyClick.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

 • Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 • Notificarea primită de către Cumparator, după efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
 • Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comanda. Dacă modifica cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitata.
 • Contractul se considera încheiat între Vanzator si Cumparator în momentul primirii de către Cumparator de la Vanzator, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 • Pentru Comenzile ce urmează a fi livrate la showroom-urile și punctele de livrare M-EcoGreen prețurile și rezervările Bunurilor și/sau Serviciilor sunt valabile 72 (saptezecisidoi) de ore de la înregistrarea Comenzii de către Cumparator.
 • Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul în vederea efectuarii unei Comenzii îi este permis oricărui Client/Cumparator.Pentru motive justificate M-EcoGreen își rezerva dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumparatorului în vederea efectuarii unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plata acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumparatorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel M-EcoGreen. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al M-EcoGreen, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

3.3 În cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, M-EcoGreen își rezerva dreptul de a cere Clienților/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, în vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. M-EcoGreen poate publica pe Site informatii despre Bunuri și/sau Servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt tert cu care M-EcoGreen are încheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp și în limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

3.6. În condițiile prevăzute de lege, prețul Bunurilor electronice afisat pe Site, include Taxa de timbru verde. În cazul în care Clientul/Cumparatorul solicita detalii cu privire la suma exacta adaugata la pretul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relații cu Clienții M-EcoGreen.

3.7. În cazul plăților online Vanzatorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumparatorul.

3.8 Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.9. După 14 (paisprezece) zile de la achiziționarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita înscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achiziționat. Solicitarea va fi transmisă către adresa de email înscrisă de Cumparator în Cont. În acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site și se implica activ în dezvoltarea de noi Servicii și în detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

4. CESIONAREA SI SUBCONTRACTARE

Vanzatorul poate cesiona și/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi întotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligațiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a M-EcoGreen, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terte parti, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decat cel original intenționat de M-EcoGreen, includerea oricărui Conținut în afara Site-ului, îndepărtarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al M-EcoGreen asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al M-EcoGreen.

5.3. Orice Conținut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obține acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între M-EcoGreen și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea M-EcoGreen cu referire la acel Conținut.

5.4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intra în conflict cu prevederile Documentului.

5.5. În cazul în care M-EcoGreen confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul în care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea M-EcoGreen pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Conținut transmis către Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea M-EcoGreen și/sau al angajatului/prepusului M-EcoGreen care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta exista, fata de respectivul conținut.

5.7. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care-l însoțește, în cazul în care acesta exista.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitățile indicate expres. Odată adăugat în coșul de cumparaturi, un Bun și/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in măsura în care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu în coșul de cumparaturi, în lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasării Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, în orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de către Cumparator, în urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de către banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, în cazul plății online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de M-EcoGreen, în cazul plății online;

6.4.3. datele furnizate de către Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regaseste la pagina retur produse.

6.7. În cazul în care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează

6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuata plata;

6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar;

6.7.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum -> anulare/recalculare contract rate.

6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit sa recupereze el însuși Bunurile (se va lua data cea mai recentă).

6.9. În cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Cumparator, nu poate fi livrat de către Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumparatorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul și-a exprimat în mod expres intentia de reziliere a Contractului.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

7.1.3. furnizarea de Bunuri și/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

7.1.4. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.6. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

7.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

7.1.8. Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla;

7.1.9. contractele în cazul cărora Cumparatorul a solicitat în mod special Vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, Vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de Cumparator sau furnizează alte Bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor Servicii sau Bunuri suplimentare;

7.1.10. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

7.1.11. furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

7.1.12. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

8. CONFIDENTIALITATE

8.1. M-EcoGreen va pastra confidentialitatea informațiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi făcută de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului. M-EcoGreen nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidentialitatea informațiilor trimise, dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificari în acest sens.

8.4. Prin înscrierea în baza de date a M-EcoGreen, Clientul/Cumparatorul isi oferă consimtamantul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către terți, parteneri ai M-EcoGreen: furnizori de servicii de marketing, alți furnizori de servicii în vederea îndeplinirii obiectului Contractului încheiat între Cumparator si Vanzator, precum si de agenții de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cât și de alte companii cu care M-EcoGreen poate dezvolta programe comune de ofertare pe piață a Bunurilor și/sau a Serviciilor etc.

9. PUBLICITATE

9.1. Newsletterele M-EcoGreen sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreați de M-EcoGreen. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea și securitatea informațiilor.

9.2. În momentul în care, Clientul își creeaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa își exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.Clientul își poate modifica opțiunea cu privire la acordul emis către Vanzator în orice moment:

9.2.1. prin contact area M-EcoGreen in acest sens.

9.2.2. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.

9.2.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesajele comerciale primite de la Vanzator.

9.3. Renuntarea la primirea Newsletterelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

10. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.tucopilarie.ro  includ T.V.A. conform legislației în vigoare.

10.2. Prețul, modalitatea de plată și termenul de plata sunt specificate în fiecare Comanda. Vanzatorul va emite către Cumparator o factura pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferentă Comenzii ce contine Bunuri și/sau Servicii vandute de M-EcoGreen, precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumparator în Contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului îi revin obligațiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va deține o evidenta a facturilor emise de M-EcoGreen, putandu-le salva și arhiva la randul sau în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primească facturile în format electronic prin adaugarea acestora de către M-EcoGreen în Contul sau prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail menționată în Contul sau.

10.7. În cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore în Cont, te rugăm sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de e-mail: office@m-ecogreen.com

10.8. Plata prin PaybyClick este o modalitate rapidă de plata online cu cardul, care consta în efectuarea plății printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fără a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.

10.9. Opțiunea pentru plata Plata cu 1 click poate fi activată de către Utilizator sau Cumparator:

 • în momentul plasării unei Comenzi.Clientul/Cumparatorul plasează Comanda și alege modalitatea de plata Card sau ramburs,  e redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card se plătește, respectiv finalizează Comanda. După confirmarea platii, se va genera o notificare de informare prin e-mail a plății și plasării comenzii.
 • după plasarea unei Comenzi on Site.Clientul/Cumparatorul plasează Comanda și alege modalitatea de plata Card sau ramburs. După confirmarea plății, introducand datele de card Utilizatorul/Cumparatorul, confirma ca a fost anterior informat și a acceptat termenii și condițiile de utilizare a serviciului plății online.

10.10 Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile M-EcoGreen și nici nu vor fi stocate de către de M-EcoGreen sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a cărei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este PayU SA, societate constituită și care funcționează conform legislației din Polonia, înregistrată în Registrul Întreprinderilor ținut de Tribunalul Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numărul de înregistrare 0000274399, având sediul social situat în 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznań, Polonia.

10.11. În anumite cazuri, pentru mentinerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale în cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.12. Pentru motive de securitate a Tranzacțiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze opțiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa conțină cel puțin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

11. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumparator sau in punctele de colectare din incinta curierului zonal, conform opțiunii Clientului.

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor și Serviciilor numai pe teritoriul României.

12. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de către M-EcoGreen, cu excepția celor Bunurilor resigilate, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

12.2. În cazul Bunurilor vândute și livrate de M-EcoGreen, certificatele de garanție fie sunt emise direct de producător.

12.3. Pentru o corecta comunicare a certificatului de garanție aferent Bunului din Comanda, Cumparatorului îi revin obligațiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si sa acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente in Cont.In cazul in care aceste informații sunt indisponibile pentru 48 (patruzecisiopt) de ore in contul de client, va rugam sa ne sesizați acest aspect pe adresa de e-mail: office@m-ecogreen.com.

12.4. În cazul certificatelor de garanție emise de producători, Bunul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garantiei.Lipsa certificatului de garanție al Bunului trebuie semnalata în maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa office@m-ecogreen.com Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

13. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII BUNURILOR

13.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumparatorului in locația indicată în Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala în cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

14. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul își asumă răspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesarii Contului, si, în masura permisa de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului său.

14.3. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres și fără echivoc Termenii și condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicata în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizarii continutului și/sau la data plasării Comenzii.

14.4. Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

14.5. Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre M-EcoGreen, aceștia fiind opozabili Clienților / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afișării în Site.Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirma prin bifarea check boxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

15. ÎNSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

15.1. Înscrierea de Review-uri, Comentarii, Întrebări și Răspunsuri se poate face, de către Utilizatori/Clienti/Cumparatori, în sectiunile “Testimoniale” și “Review-uri”. Informațiile înscrise pot fi atat pozitive, cat și negative, și se vor referi la caracteristicile și modul de folosire al unui produs sau serviciu.

15.2. În momentul înregistrării unui anumit Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns pe Site, Utilizatorii/Clienții/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetua, irevocabilă, nelimitată teritorial și dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui și de a afișa acest conținut.

15.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, în momentul înscrierii de Review/Comentariu/Întrebare/Răspuns în secțiunile menționate, se angajează să respecte următoarele reguli:

–   sa facă referiri doar la caracteristici și/sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (preț sau oferte promoționale) sau informații care țin de modul desfășurării Comenzii;

sa folosească doar limba romana. Sunt permise și cuvintele sau expresiile care, deși nu sunt considerate românești, sunt de largă utilizare în toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);

să utilizeze un limbaj corespunzător, neofensator, fără termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

să se asigure de incadrarea corecta a conținutului introdus pe Site astfel: orice Întrebare va fi inscrisa în secțiunea “Întrebările și răspunsurile clienților”, și orice Review va fi înscris în secțiunea “Review-uri”;

să se asigure că informațiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si în conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comercială, de licență sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

sa folosească aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obține detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fără a face referire către alte firme ce promovează vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;

sa nu furnizeze sau sa solicite, în niciun mod și în nicio masura, date personale (detaliile de contact, informații despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume și/sau prenume etc.) sau orice alta informație care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

sa nu înscrie informații și/sau detalii despre URL-uri (legături) din alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială ca și Vanzatorul;

sa nu încerce fraudarea serviciilor puse la dispoziție de către Vanzator sau sa înscrie Review-uri/Comentarii/Întrebări/Răspunsuri care sa conțină materiale de natura publicitara;

sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, în acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

15.4. Pe langa o evaluarea realista critica, în momentul înscrierii unui Review, Utilizatorul/Clientul/Cumparatorul va adauga și un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Review-urile, impreuna cu Ratingurile corespunzătoare lor, vor influența Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare între paranteze langa titlul acestora. Astfel, un Review însoțit de un Rating mare duce la o creștere a Ratingului general, iar un Review însoțit de un Rating mic duce la o scadere a Ratingului general.Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii ce inscriu Review-uri la care atașează fișiere foto sau video vor respecta următoarele reguli:

fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se referă la produsul sau serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

fișierele încărcate nu vor contine violenta, continut pentru adulți, limbaj licentios sau alt conținut care ofensează o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientării sexuale sau politice;

fișierele încărcate nu vor conține informații legate de alte persoane;

fișierele încărcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri către site-uri ce desfășoară aceeași activitate comercială ca Vanzatorul.

15.5. Cand un Review/Comentariu/Întrebare sau Răspuns este semnalat de către un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un conținut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de către Vanzator pentru a determina dacă încalcă Termeni si Conditii Site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai după examinarea acestora de către Vanzator.

15.6. În cazul în care Vanzatorul constata încălcarea Termenelor si Conditiilor în mod repetat, acesta își rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a înscrie Review-uri/Comentarii/Întrebări sau Răspunsuri în secțiunile “Întrebări și răspunsuri ale clienților” și “Review-uri”.Pentru sesizări sau reclamații legate de Bunul și/sau Serviciul achiziționat, Cumparatorii au la dispoziție adresa de e-mail suport clienți@tucopilarie.ro. Termenul maxim de soluționare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

16. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

M-EcoGreen sub aripa judiciara a S.C. TU COPILARIE S.R.L. este înregistrată în Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr 0012189.Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date, modificata și completata, M-EcoGreen are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clienților (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe tucopilarie.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire și monitorizare a vanzarilor și comportamentul consumatorului. Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat că datele dvs. personale sa fie incluse în baza de date a TU COPILĂRIE, înregistrată în registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numărul 0012189, și va dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către M-EcoGreen, afiliații și colaboratorii acestora pentru desfășurarea și/sau derularea de către M-EcoGreen, afiliații și colaboratorii acestora de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire și monitorizare a vanzarilor și comportamentul consumatorului. 

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ați luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date. Totodată, aveți dreptul de a va opune prelucrării datelor dvs. personale și de a solicita ștergerea totala sau parțială a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate și semnate, expediate pe adresa M-EcoGreen – S.C. Tu Copilarie S.R.L., Str. Aleea Teilor, nr. 13, camera 5, Municipiul Caracal, Jud. Olt, c.p. 235200 va puteți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;– sa interviti asupra datelor transmise;– sa va opuneti prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulara– sa solicitați ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.

Astfel, m-ecogreen.com poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Tucopilarie.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul tucopilarie.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

De asemenea, M-EcoGreen poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garantează ca aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecatoresti și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

17. FORTA MAJORA

  • Nici una din parti nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forta majora. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.
  • Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte părți încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele sa poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

18. LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute între M-EcoGreen și Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Județul Olt.

19. RETUR PRODUSE.

M-EcoGreen iti da posibilitatea de a returna un produs în termen de 30 de zile calendaristice tinand cont de condițiile de mai jos.Dacă produsul pe care l-ai cumparat nu corespunde prezentării noastre sau are defecte din fabricație îl poți schimba și returna în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ti-a fost livrat de către curier.Produsele pot fi returnate completand formularul de retur.Serviciul ‘’retur 30 de zile’’ nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur in 14 zile, în cazul comerțului la distanța.Condiții generale care se aplica tuturor produselor: Poți returna produsele în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ti-au fost livrate de curier, fie ca ești persoana fizica sau juridica.Completarea formularului de retur se poate efectua accesand în josul paginii website-ului rubrică – Retururi -.Detalii se poti gasi si în pagina de Info comenzi si livrari – Retur Produse -. Așadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristică de la data livrării.Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie noi si nefolosite.Nu acceptam produsele care sunt deteriorate: urme de uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.Returul produsele se efectueaza în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele de livrare.Dacă produsele livrate au fost însoțite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi și cadourile.Dacă ai cumparat mai multe produse de același fel și vrei sa le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

Costurile curierului pentru retur vor fi suportate de către client.

Dacă în urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfectă prezentand zgarieturi, lovituri, îti recomandam sa refuzi comanda. Pentru acest lucru se va completa un proces verbal de constatare, în prezenta curierului în momentul livrării. Procesul verbal nu mai poate fi completat după plecarea curierului.În cazul în care ai optat pentru plata ramburs, poți solicita deschiderea coletului înainte sau după ce ai achitat comanda dar obligatoriu în prezenta curierului. Dacă ai achitat comanda online și în urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita în contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.In cazul comenzilor ce contin mai multe produse, dacă în urma deschiderii coletului/coletelor la livrare constati ca unul dintre produse nu se afla în stare perfectă și decizi refuzarea acestuia, procedura implica returul intregii comenzi, implicit a tuturor produselor livrate. Adresa unde poți returna produsul este:S.C. Tu Copilarie S.R.L. Aleea Teilor, nr.13, camera 5, cp. 235200, Jud. Olt, România În atenția Dep.Retururi

Pentru orice nelamuriri si/sau detalii va stam la dispozitie și ne puteți contacta prin e-mail: office@m-ecogreen.com; prin serviciul Live chat support sau la numărul de telefon: +40.764.192.823.

Echipa M-EcoGreen va sta la dispoziție pentru sesizări, detalii, întrebări, sau dacă ai nelamuriri în privința eventualelor retururi. Totodată M-EcoGreen încearca sa satisfacă toate dorințele clienților și să ne aliniem cerințelor voastre.