Produse

servicii

Închirieri

Inchirieri

Suntem aici pentru cele mai potrivite sfaturi și depunem toate eforturile să te bucuri de produsele noastre, totodată să salvezi bani și timp.​

Oferta noastră de închiriere este vastă, punându-vă la dispoziție categorii de produse pentru evenimente unice.

CUM FUNCTIONEAZA?

01

Vezi produsele

Accesează pagina de produse de pe contul tău deja existent, sau dacă nu ai, trimite-ne o solicitare pentru a crea un cont nou. Vezi aici condițiile care trebuie îndeplinite.

02

Rezervă

Alege produsele dorite și selectează-le cu ajutorul butonului Cere oferta. Ne transmiți lista de produse de care ești interesat, iar noi îți vom trimite în cel mai scurt timp, oferta noastră.

03

Ridică produsele

Vii să ridici produsele rezervate la data și ora stabilită. Dacă nu le poți ridica tu, nicio problemă, ți le aducem noi sau le trimitem la adresa menționată.

04

Utilizează și returnează.

Utilizează produsele și returnează-le la data stabilită sau ne spui și venim noi să le ridicăm. Anunță-ne dacă se întâmplă să întârzii.

PREȚURI

Tarifele sunt variabile în funcție de categoria de produse din care face parte. Pentru o ofertă personalizată, ne poti contacta oricând.

CATEGORII

Categorii de produse disponibile pentru închiriat

Fie că este un eveniment de familie, o nuntă, un botez sau o petrecere restrânsă sau o sărbătoare, suntem aici pentru tine să realizezi cel mai unic și perfect eveniment. Poți închiria pentru o oră, o zi, o săptămână sau o lună, sau cât dorești.

Avantaje inchiriere

Dezvantaje inchiriere

Suport

Consultanță

support
Împărtășește cu noi proiectul tău să găsim împreună soluția perfectă.

+4 0764.192.823