Produse

Ne puteți returna produsul cumpărat și achitat în termen de 10 zile calendaristice de la primirea acestuia.
Consumatorul (clientul) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități, dacă motivul invocat (și dovedit prin foto) este legat de calitatea execuției și/ sau a materialelor folosite, altele decât în descriere, dimensiunile neconforme cu cele din descrierea și prezentarea produselor sau a datelor înscrise în Factura Proformă.

Invocarea unui motiv se face în termen de 5 zile calendaristice de la primirea produsului, sau în cazul prestărilor de furnizare, servicii, montaj, de la încheierea contractului.

Reclamațiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon și e-mail.

De asemenea și în următoarele situații:

    • Produsul este deteriorat sau defect;
    • Ați primit alt produs decât cel comandat;

Pentru motivele arătate mai sus aveți la alegere doua opțiuni:

  1. Vom înlocui produsul deteriorat, caz în care nu va mai trebui să achitați dumneavoastră contravaloarea transportului.
  2. Vă rugăm să verificați starea produsului livrat în prezența delegatului transportatorului. Dacă produsul este deteriorat, vă rugăm să menționați acest fapt pe formularul de transport și să reclamați imediat acest fapt către M-EcoGreen, refuzând primirea acestuia. În caz contrar, orice reclamație ulterioară este nulă.

Vă rugăm să desfaceți (despachetați produsul în prezența curierului) pentru a verifica integritatea lui (lor). Dacă ulterior constatați că produsul este defect, prezintă defecțiuni de execuție și montaj, vă rugăm să ne contactați pe aceeași adresă pe care ați corespondat cu unul dintre referenții comerciali, sau pe adresa de e-mail: office@m-ecogreen.com
Veți primi integral suma cheltuită inclusiv taxele de manipulare, expediere și transport.

Veți primi prin e-mail instrucțiuni cu privire la punerea în practică a opțiunii alese.

RETURNAREA PRODUSULUI

Produsul trebuie returnat, în ambalajul original la sediul M-EcoGreen
Costurile transportului la retur nu se înapoiază. Vom accepta la transport numai produsele care au taxe de transport preplătite direct prin noi.
Returnarea banilor se face prin aceeași metodă prin care ați efectuat plata.
Produsul nu se despăgubește dacă:
Motivul de returnare este subiectiv și nu se referă la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;
Vă răzgândiți după ce produsul a fost comandat și ați efectuat plata, dacă nu apare una din condițiile menționate la POLITICA DE RETURNARE;
Adresa pe care ați folosit-o pentru a face comanda a fost greșită sau nu a fost exactă