Produse

Termenii și condițiile de garanție sunt în conformitate cu prevederile legale: ordonanța Guvernului nr. 21 / 1992 privind protectia consumatorilor, legea nr. 449 / 2003 privind vanzarea produselor și garanțiile asociate acestora.

Perioada de garanție este menționată în factura fiscala și începe sa curgă de la data inscrisa în factura de achiziție; de asemenea aceasta perioada este confirmată și de certificatul de garanție aferent facturii fiscale emis de M-EcoGreen, sau factura poate tine loc de garanție, fiind menționat în factură și garanția produselor.

Garanția produselor comercializate de către M-EcoGreen este de 6 luni de la data achiziționării. Garanția se aplica produselor deteriorate din motive clar stabilite. Motivele se stabilesc în funcție de manevrarea corecta a produsului, sau a respectării instrucțiunilor de folosire sau montare.

Garanția nu este valabilă dacă nu au fost respectate instrucțiunile de folosire întocmai.

Atenție!!!

Aceasta garantie este valabilă produselor achizitionate NU și celor închiriate. Produsele pe care M-EcoGreen le ofere spre închiriere clienților au un alt regim de garanție, acesta fiind menționat în condițiile pentru închiriere.