Produse


EDUCAȚIE ECOLOGICĂ

ECO

Reciclarea deșeurilor de la vârste fragede atât acasă cât și în școli sau grădinițe ​ Reducem Reutilizăm Reciclăm, cam așa sună ABC-ul. Să începem cu începutul și să susținem acest concept în școli sau grădinițe. M-EcoGreen sprijină educația ecologică atât prin activitățile sale eco în rândul celor mici cât și prin coșurile de colectare selectivă, unice și atractive. Ne implicăm în diverse acțiuni de conștientizare și punem la dispoziție materiale educative adecvate vârstei.

SUPORT EDUCATIV

EDUCATIV

              Punem la dispoziție cadrelor didactice și copiilor materialele noastre educative pentru a ajuta educația ecologică să fie printre cele mai importante.  

sorting 1

Documentație

Un rezumat despre cum să ocrotim mediu nostru înconjurător și importanța reciclării, reducerii și reutilizării.

Câteva noțiuni despre circuitul apei pe care o folosim zilnic. Prin activități zilnice simple, putem preveni poluarea apei respectiv viața subacvatică.

Mini-sfaturi dedicate copiilor, ce mijloace de transport pot folosi pentru a nu polua aerul.

EVENIMENTE

EDUCAȚIE

        Încercăm prin evenimentele organizate în rândul celor mici să implementăm de la vârste fragede importanța educației ecologice. Prin activități interactive, jocuri sau concursuri, prichindeii sunt foarte dornici să fie utili și mândri că ei pot fi super eroi și salvatorii Pământului.

Portofoliu

Evenimente realizate

Portofoliu