Produse

Comenzile online garantează preluarea corecta a datelor de facturare și livrare.

I. Online

Pentru a comanda online nu trebuie sa iti creezi neapărat un cont pe site-ul nostru, dar dacă ai deja unul, noi îti multumim.
Pasul 1 – După ce ai ales produsul pe care îl dorești apăsa pe butonul “Adaugă în coș”. Produsul va fi adaugat in cosul tau de cumparaturi.
Pasul 2 – Pentru a vedea ce produse ai selectat apasa butonul “Coșul meu”.
Pasul 3 – După ce ai adaugat toate produsele pe care vrei sa le cumperi apasa butonul “Coșul meu”, iar apoi dacă vrei sa finalizezi comanda apasa “Vezi detalii coș”.
Pasul 4 – În pagina nouă care se va incarca, iti va apărea opțiunea “Trimite Comanda”. Apăsa acest buton și comanda ta este aproape gata, mai ai doar un pas!
Dacă nu te-ai logat inainte de a începe cumparaturile ti se va deschide o nouă fereastra în care trebuie sa introduci adresa de e-mail și parola;
dacă ești deja logat trebuie doar sa introduci datele de contact care vor fi folosite pentru a lua legatura cu tine și pentru a-ti fi livrate produsele ulterior.
dacă nu ai cont, poți continua pana la opțiunea ‘’Trimite comanda’’ și vei primi un e-mail în care vei gasi rezumatul și confirmarea comenzii, iar mesajul de pe ecran va fi ‘’Comandă trimisă cu succes’’.

II. Prin e-mail

Poți comanda produsele preferate și completarea formularului de contact de pe pagina de Contact.

III. Prin telefon

Poți comanda produsele preferate si prin telefon, iar colegii noștri te vor ajuta și vor prelua comanda telefonic. Numărul de contact de pe site: +4 0764 192 823

ATENTIE!!!

Pentru închirierea produselor, pentru comenzi mai mari sau proiecte personalizate, va recomandăm să completați formularul nostru de contact, iar în cel mai scurt timp, colegii noștri vă vor contacta pentru a stabili detaliile și toate informațiile necesare.