Produse

Închiriere mobilier și decorațiuni M-EcoGreen

CU SERVICIUL DE ÎNCHIRIERI, DORINTA TA SE ÎMPLINEȘTE PE LOC!

Echipamentul de care ai nevoie depășește cu mult bugetul tău? Ai nevoie de un echipament doar în anumite perioade sau doar pentru un singur eveniment? Ai alte cheltuieli prioritare? Indiferent în care dintre aceste situații te afli, serviciul de închirieri M-EcoGreen iti asigura o soluție rapidă și convenabilă!

Astfel, te poți bucura în voie de echipamentul dorit, îl folosești oricand ai nevoie, testezi mai multe opțiuni, iar dacă decizi ca oricare dintre variantele utilizate este potrivită pentru tine, ai oricand posibilitatea sa faci o achizitie inteligenta!

DE CE SA ÎNCHIRIEZI UN ECHIPAMENT DE LA M-EcoGreen?

Produsele se pot verifica la livrare doar dacă s-a ales în prealabil opțiunea deschidere colet.
Atat în București, cât și în țara, taxa de transport pentru produsele mari va fi adaugata automat în coșul de cumparaturi.
Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligația de a se asigura ca, la data livrării, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.

Pentru expedierea produselor în afara țării, va rugam sa ne contactați la adresa de e-mail: office@m-ecogreen.com sau la nr. de tel. +40.764.192.823 pentru a va informa despre tarifele livrarii în funcție de țara de destinație, aceste tarife fiind diferite de la o țară la alta.

Valabil pentru închirierea produselor.

Ridicarea/returnarea produsului și parcurgerea pașilor din procedura de închiriere (ex. semnare contract, proces verbal predare-primire etc.) pot fi realizate doar in prezenta unui consultant M-EcoGreen.

Înscrierea comenzii presupune parcurgerea câtorva etape:

  1. Logheaza-te în contul tău de client M-EcoGreen

Dacă ai închiriat produse anterior, contul tău exista deja creat în noul site m-ecogreen.com (trebuie doar sa te loghezi parola apasand butonul „Ți-ai pierdut parola” în formularul de AUTENTIFICARE/ÎNREGISTRARE.

Dacă nu ai inchiriat până acum de la noi, va trebui sa iti creezi un cont nou, utilizând opțiunea de ÎNREGISTRARE. 

  1. Accesează categoriile din site și găsește produsul dorit.
  2. Rezerva produsul pentru perioada dorită, utilizând calendarul special (prețul se va calcula automat pentru perioada selectata) si apăsa butonul REZERVA ACUM

Dacă dorești sa rezervi mai multe produse, repeta operațiunea pentru fiecare dintre ele.

  1. Finalizează comanda din coș, completand toate informațiile necesare.

Dacă vrei sa ne transmiti anumite observații legate de comanda o poți face completand campul special din Checkout

  1. Dacă ai un cod de reducere îl poți utiliza în secțiunea specială din coș.
  2. După finalizarea comenzii , aceasta este verificata si în cel mai scurt timp îți vom trimite o confirmare dacă totul este în regula.

ATENȚIE! Rezervarea produselor este valabilă doar după ce primesti confirmare din partea noastra.

  1. În ziua și ora programată te asteptam in showroom cu buletinul în original și actele semnate (contract, proces verbal, etc) să ridici produsele, sau în funcție de stabilirea în prealabil, le vom trimite prin curier rapid la adresa stabilita sau prin echipa noastra.

Tot ce ramane de aici înainte este sa folosesti cu placere și spor mobilierul sau decoratiunile  dorit!